AnabelMarket > Të gjitha > Dyqanet

 • Butique COCO
 • Comfort Zone
 • Crabtree & Evelyn Albania
 • Daily Fashion Store
 • Davines
 • Elle Shoes Albania
 • FLO Shoes Albania
 • Gosh Copenhagen
 • LTB Jeans Albania
 • Make Up For Ever
 • Network
 • Optika 1
 • Penti
 • Produkte Natyrale M&D
 • PuroBIO Cosmetics
 • Skin Routine
 • Skincode
 • Smartset
 • Stefanel
 • Swiss Line

Të gjitha

 • Geta formëdhënëse me shkëlqim me shirit silikoni për të mos rënë. Hollojnë belin, barkun dhe ijet.

  Dyqani: Penti

  690 Lekë

 • Geta korse me shkëlqim me efekt push-up për vithet.

  Dyqani: Penti

  590 Lekë

 • Geta korse me panele formëdhënëse që ndihmojnë në uljen e një mase.

  Dyqani: Penti

  490 Lekë

 • Hollon belin, ijet dhe kofshët, sheshon barkun dhe nuk tregon asnjë shenjë mbi veshje. Efekt push-up mbi vithet.

  Dyqani: Penti

  890 Lekë

 • Geta që fshehin dhe reduktojnë celulitin, për një lëkurë më të lëmuar dhe më të shëndetshme, falë teknologjisë së re të përpunimit të fijeve.

  Dyqani: Penti

  990 Lekë

 • Këpucë stil mokasin.

  Dyqani: FLO Shoes Albania

  5990.00   2995 Lekë

 • Këpucë stil mokasin.

  Dyqani: FLO Shoes Albania

  5990.00   2995 Lekë

 • Këpucë stil mokasin.

  Dyqani: FLO Shoes Albania

  6990.00   3495 Lekë

 • Balerina ortopedike ngjyrë blu me vrima dhe me 5 pikat për mbështetjen ideale të këmbës.

  Dyqani: FLO Shoes Albania

  5990.00   2995 Lekë

 • Këpucë stil mokasin në ngjyrë të zezë me detaje kafe. Ortopedike, me 5 pikat për mbështetjen ideale të këmbës.

  Dyqani: FLO Shoes Albania

  3990.00   1990 Lekë

 • Bluzë me mëngë të gjata print leopard, me detaj zinxhiri në pjesën e shpinës.

  Dyqani: Smartset

  3800.00   1900 Lekë

 • Kanatjere me rripa të dyfishtë print leopard.

  Dyqani: Smartset

  3200.00   1600 Lekë